Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Gunstig treretter
En tre retters middag, pluss aperitiff, kan lett kreve minst tre slags viner. Da gjelder det å holde prisene nede.

Publisert: 25.nov.2016 06:56
Oppdatert: 25.nov.2016 09:37

Her er et forslag til en boblevin til aperitiffen, en hvitvin til forretten, og en rødvin til hovedretten som alle er av det absolutt prisgunstige slaget, men kjempegode viner likevel. Så kan du lage noe med is eller sorbet til desserten, for da er det uansett nesten like greit å styre unna vin.

Vitteaut-Alberti Crémant de Bourgogne Brut Blanc

Cremant de Bourgogne, Frankrike 4187801, kr. 164,90

Terningkast: 5

En spennende nyhet i november blant de helt tørre Cremant-ene. Duften av brød og epler kan nesten gi en anelse om at det er en Champagne i glasset. Det er et stykke dit, men til halve Champagne-prisen er det en deilig boblevin, delikat, frisk og harmonisk. Herlig til fingermat som aperitiff.

Topf Grüner Veltliner Strassertal 2015

Kamptal, Østerrike 9764701, kr. 129,90

Terningkast: 5

En prisgunstig Grüner Veltliner fra Weingut Johann Topf, som de siste årene er blitt en favoritt hos mange. Velegnet til forrett med sjømat, skalldyr eller fisk; god syre, noe mineralsk og et utrolig delikat lett blomsterlig preg. Tett oppunder en sekser på grunn av prisen.

Ogier Artésis Côtes-du-Rhône 2015

Côtes du Rhône, Frankrike 6018501, kr. 129,90 kroner

Terningkast: 6

Så er det rødvinen til hovedretten, i tilfelle det er rødt kjøtt på menyen. Flott fylde, god munnfølelse, saftig, fin balanse. Gjerne til lettere vilt, men en super allround kjøttvin til gunstig pris.


 
Ogier.
Topf.
Vitteaut.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke