Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Helt rått fra Rhône
Det er eliten av røde Rhône-viner som preger spesialslippet på polet denne uka.

Publisert: 14.okt.2016 06:24
Oppdatert: 14.okt.2016 06:48

Naturlig nok, siden det er viltsesong og Rhône-viner er som skapt for høstens viltmiddager. Torsdag morgen var det da også brå pågang på polet i Hamar, ikke minst for å få tak i noen av de kvoterte vinene, blant dem Jean-Louis Chaves Hermitage 2013 til 1481 kroner. Her er tre varianter i atskillig lavere prisklasser, som alle gir svært mye for penga.

Gripa Cerise 2014

Nord-Rhone 68358, kr. 203,80

Av alle vinene i slippet denne uka, er dette den rimeligste. Den har status som bare en enkel bordvin – Vin de table – men kjennes ikke slik ut. Mørke bær slår en i nesen, både litt røff men også spennende med fint særpreg, ganske så delikat og kraftig med god harmoni. En vin det er morsomt å bli kjent med.

Combier Crozes-Hermitage Clos des Grives 2014

Crozes-Hermitage 68360, kr. 346,40

Den beste vinen av ukas tre utvalgte, men også den dyreste. Mørke bær, godt krydret preg og noe lær på duft, saftig, velbalansert og kraftig. Passer like godt til lammestek som til vilt. Noen flasker i kjelleren kan vise seg å bli svært interessante på litt lengre sikt.

Santa Duc Gigondas Aux Lieu-Dits 2013

Gigondas 77730, kr. 279,90

Noe lettere enn den foregående, men med flott trøkk også denne. Og ikke minst en eleganse som en ikke finner maken til hos de andre to. Rik, men med mye å gå på.


 
SEKSER: Gripa Cerise.
FEMMER: Combier Clos des Grives.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat