Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
I boks til påske
Enten en skal på hytta til påske eller ikke, så er det noe med påske og boksvin som hører sammen.

Publisert: 07.apr.2017 06:17
Oppdatert: 07.apr.2017 06:36

Her er det tre gode Bib-er – en hvit og to røde, hvorav den dyreste, franske Ogier, nok er den klart beste. Men de er gode kjøp de andre to også, uten at noen av dem er blant de rimeligste.

Battenfeld-Spanier Riesling Trocken

Rheinhessen 530706, kr 419,90 (300 cl)

Terningkast: 5

Denne vinen er et veldig godt kjøp på flaske, og bortimot det samme på boks. Da den kom var den oppsiktsvekkende, og holder stilen godt. Sitrus og mineralsk på duft, frisk, fin syre med en flott spenst i seg. Ikke nødvendigvis en kosevin i solveggen, for den kan bli i tørreste laget, men desto bedre til påskekoldtbordet, inkludert røkt fisk.

Ogier Crozes-Hermitage

Rhône nord 78076, kr. 539,90 (300 cl)

Terningkast: 6

Rundens suverent beste, og like god som da den først ble lansert. En Crozes på boks er i seg selv ganske spesielt, og at den er så god er ganske oppsiktsvekkende. Dufter av mørke bær og noe treverk, og er det ikke noe som minner om sjokolade, mon tro? Flott fruktighet, herlig balanse. La gå at den er enda bedre til vilt enn lam, men en flott boksvin er det uansett.

Rosso dei Barbi Toscana

Toscana 185506, kr. 439,90 (300 cl)

Terningkast: 4

I jakten på påskelam-vinen er dette en å stanse opp ved ved. Bløt og innbydende med tiltalende saftighet, frisk og deilig, uten å være altfor pretensiøs. Fungerer også ypperlig som kosevin ved peisen. God vin, men litt dyr for å forsvare en femmer.


 
Battenfeld-Spanier.
Ogier Crozes-Hermitage.
Rosso del Barbi Toscana.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke