Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Italiensk på topp
To flotte viner fra Dogliani i Piemonte og en prisgunstig toscaner – det er tre av de smarte kjøpene blant basisnyhetene i januar.

Publisert: 27.jan.2017 06:16
Oppdatert: 27.jan.2017 06:35

Ikke minst er det grunn til å skaffe seg kjennskap til Dolcetto-druen fra Dogliani. Dette er viner som i Piemonte ofte kommer litt i skyggen av de mer berømte Nebbiolo og Barbera, men som gir mye for penga.

Cafaggio Sangiovese 2014

Toscana 6984201, kr 129,90

Terningkast: 5

Vi starter i det rimeligste sjiktet med en prisvennlig toscaner. Kirsebærpreget på duft, frisk, saftig og velstrukturert. Leskende, men fast og med fin syre, med både spenst og nerve. En anvendelig allrounder, gjerne til både pizza og pasta.

Pecchenino San Luigi Dogliani 2015

Dogliani, Piemonte 5670101, kr 151,20

Terningkast: 6

En svært tiltalende og bruksvennlig vin til en ganske så sympatisk pris. Kirsebærpreget er godt til stede i aromabildet, tiltalende og delikat, med fin balanse mellom fruktigheten og en god syre. Flott kropp, fin fylde, rund, fast og lekker. Ukas vinner i forhold til prisen.

Vajra Monterustico Dogliani 2015

Dogliani, Piemonte 6966501, kr 189,90

Terningkast: 5

Duften av kirsebær og mørke plommer er rikelig til stede, kombinert med et lett mineralsk preg, lær og lakris. En dyp, fyldig og lekker vin i god likevekt og med innbydende syrestruktur. Elegant og ganske så kompleks. Rundens dyreste, men så er det da også den som har mest å gi. Anvendelig allrounder til retter av både okse, lam og svin.


 
Cafaggio Sangivese.
Peccehenino.
Vajra.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat