Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
La det boble ...
Fransk Cremant er på sitt beste en musserende vin som ligger Champagne nær – ikke minst gjelder det Cremant fra Bourgogne.

Publisert: 17.mar.2017 06:26
Oppdatert: 17.mar.2017 07:02

Og med en pris på knapt halvparten av rimelig Champagne, er dette den kanskje mest prisgunstige gode boblevinen som er å oppdrive. I mars-nyhetene er det tre Cremant-er i basis; denne gangen med en Cremant fra Savoie som noe overraskende vinner foran to klassikere fra Bourgogne.

Cremant de Savoie

Savoie 7263701, kr 173,60

Terningkast: 5

Et morsomt bekjentskap dette. Frisk, ganske så intens og med skikkelig snert. Epler og noe brødpreg på duft, markant syre, men fin balanse. Ikke av de mest elegante, men med godt trøkk og fin spenst. Først og fremst innbydende som aperitiff med sin flotte friskhet. Men boblene bør ikke være særlig skarpere enn dette, om det ikke skal bli for mye av det gode.

Baron Aimé Cremant de Bourgogne

Bourgogne 6963101, kr 154

Terningkast: 5

Klassisk Cremant fra Bourgogne; elegant, slank og lekker. Sitrus og epler på duft, noe brødbakst og mineralitet. Masse sjarm og friskhet, bra fylde. Deilig til skalldyr.

Bouillot Cremant de Bourgogne

Bourgogne 4349701, kr 159,90

Terningkast: 4

En liten skuffelse; fra en produsent som Louis Bouillot kunne en nok ha ventet noe mer. Litt tilbakeholden, kortlevde bobler, bra skum. Tar ikke helt tak, og selv om det er en hyggelig pris, blir det bare en firer.


 
Creman de Savoie.
Baron.
Bouillot.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat