Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Lekkert fra Loire
Hvite Chenin Blanc-viner fra Loire er et av hovedområdene i polets mars-nyheter, og det har ført til flere friske nyheter i polhyllene.

Publisert: 10.mar.2017 06:25
Oppdatert: 10.mar.2017 07:08

Her er tre av dem fra tre forskjellige appellasjoner; ingen av dem blant de rimeligste akkurat, men så er det da også flotte viner innen sin sjanger. Til mat er dette viner både til lyst kjøtt, fisk og skalldyr.

Vaillant la Varenne du Poirier

Anjou 7315801, Kr 201,10

Terningkast: 5

En lett og frisk vin med duft av eple og honning, god fruktighet og fin syre. Slank, smekker og lekker. Litt tilbakeholden, men med fine flyktige blomstertoner. For mange er det rosévinene som er favoritten fra Anjou, men dette er et lett og innbydende hvitt alternativ.

Domaine des Guyons l’Ardie 2014

Saumur Kr. 198,90

Terningkast: 6

Samme pris som den foregående, og enda et hakk bedre. Deilig mykt blomsterpreg på duft i vanvittig spennende kombinasjon med det mineralske. Det er denne dobbeltheten som gjør den uimotståelig. Atskillig større fylde enn den forrige, flott syre, balansert på grensen av det formfullendte.

Ch. Soucherie Clos des Perrieres

Savennieres 726201, kr 268

Terningkast: 6

Rundens vinner. Rikere og større spekter både i duft og smak. Sitrus, aprikoser og smørpreg på duft, bløt, fin fylde. Noen ganger er det bare som om alt stemmer. En flott skalldyrvin, så pass på mens dyra er på sitt beste.


 
Vaillant.
Domaine des Guyons.
Soucherie.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat