Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
På jakt i Bourgogne
Å gå på jakt røde viner fra Bourgogne som ikke er aldeles vanvittig priset – det er ingen enkel oppgave.

Publisert: 10.feb.2017 07:02
Oppdatert: 10.feb.2017 07:25

Her er et forsøk i det rimeligere sjiktet. Og bare en av dem gjør seg fortjent til en femmer. To av vinene er fra spesialutvalget, for det er bra utvalg igjen fra forrige ukes superslipp. Men ukas vinner Roux Saint-Aubin står pent og pyntelig i hylla og venter.

Roux Saint-Aubin L’Ebaupin 2015

Saint-Aubin 44031, kr 279,90

Terningkast: 5

2015-årgangen i Bourgogne er av det høyst lovende slaget, så her er det bare å kaste seg over mulige godbiter som ikke koster skjorta. Og her er det faktisk en. Saint-Aubin er et område som ikke kan konkurrere med storhetene sine i naboskapet, som Puligny-Montrachet og Chassagne-Montrachet, men så er det da heller ikke samme prisklasse. En høyst tiltalende vin; kirsebær på duft, saftig og frisk, slank, livlig og lang. Skulle det være en flaske igjen til påske, er det også en skikkelig lammevin.

Jadot Bourgogne Chapitre 2014

Bourgogne 7287201, kr, 299,80

Terningkast: 4

En bra burgunder denne også, men den befinner seg i den vanskelige mellomklassen av dem som ikke når opp til toppdivisjonene, men likevel er i dyreste laget. God fruktighet, organisk preg, litt tilbakeholden, men sympatisk og åpner seg etter hvert.

Forey Cuvee Apolline 2014

Coteaux Bourguignons 7299801, kr 199,50

Terningkast: 4

En lettvekter i dette selskapet og rundens klart enkleste. Bra fruktighet, duften av markjordbær lar seg lett lokke fram. God saftighet, bra balanse. Men klart at den savner en dimensjon eller to.


 
Roux.
Jadot.
Forey.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat