Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Ribbe-Riesling
Ribbe er fortsatt hedmarkingers favorittmåltid på julekvelden, og sannsynligvis er øl og akevitt drikkevalget for mange.

Publisert: 16.des.2016 06:22
Oppdatert: 16.des.2016 06:37

Men stadig flere synes å velge vin til ribba. Da er det gjerne rødvin det går i, men det spørs om ikke en tørr og litt kraftig Riesling, enten den er tysk eller fransk fra Alsace, kan passe vel så bra. Her er tre gode alternativer av tysk Riesling i prisklassen under 200 kroner, som alle gir mye for penga.

80150 Leitz Rheingau Riesling trocken 2015

Rheingau 80150, kr. 139,90

Terningkast: 5

Leitz er blant de sentrale produsentene i Rheingau, ikke minst når det gjelder å produsere prisgunstige viner. Dette er en svært matvennlig allrounder som også står seg godt til ribba. Sitrus og mineralsk på duft, flott friskhet, bra intensitet, noe sødme, men god balanse.

Marcus Molitor Riesling Trocken 2015

Mosel 44705, kr. 156

Terningkast: 6

En lekker allrounder dette også, og hakket hvassere enn den foregående. Leskende og lekker, konsentrert og god med balanse, Til drøyt 150 kroner er dette et svært godt kjøp. Og en vin som virkelig bidrar til å prege ribbe-opplevelsen.

Künstler Hochheimer Hölle Riesling Kabinett trocken 2015

Rheingau 96750, kr. 189,80

Terningkast: 6

En herlig og karakteristisk Riesling, sammensatt duft av eple, blomster og noe mineralsk. Deilig rund og stor, lekker og smidig, både fast og elegant. Vi har tidligere anbefalt den til både skalldyr og ikke minst til sushi. Men nå er det julemat i vente, og fortsatt er den minst like aktuell. En framifrå ribbevin også denne.


 
Leitz.
Marcus Molitor.
Künstler.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat