Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Louis Pascal
 
Rødt og rimelig

Publisert: 28.okt.2016 08:41
Oppdatert: 28.okt.2016 08:43

De siste to ukene har det handlet om viner fra spesialslippet i vinspalta, med vekt på høykvalitets høstviner fra Rhône og Provence, som er blitt framhevet. Så nå er det tid for de rimeligere variantene, om ikke akkurat billigvin, så i hvert fall i klassen under 150 kroner. Her er tre gode kjøp fra Frankrike, Italia og Portugal.

Louis Pascal Signature Côtes du Rhône 2015

Côtes du Rhône 5445301, kr. 149,90

Ikke blant storhetene i Côte du Rhône, men likevel en deilig vin til prisen. Innbydende duft av skogsbær, bra fruktighet, fine tanniner. Enkel, men saftig og lett forførende og med ei pen bøtte sjarm, uten store fakter. Gjerne til enklere retter – pizza og pasta, men nok å bite i til en lammemiddag også.

Cantina Segreti Reserva 2014

5444801, kr. 109,90 Lisboa

Bare 110 kroner for denne vinen – det er den i hvert fall verdt, og vel så det. Søte og mørke frukter på duft, noe sødmefull stil, og for så vidt ganske endimensjonal, men det er brukbar syre her også, og et overraskende godt grep. En god billigvin og allround kjøttvin. Gjennomført sympatisk. Den er nok rundens beste.

Cantele Salice Salentino Riserva 2013

5460601, kr. 149,90 Puglia

En vin som gir mye for penga dette også. Saftig, med bra krydret preg og ganske moden stil. God fasthet. Prøv den gjerne til vilt av det ikke altfor kraftige slaget.

Louis Pascal: Terningkast: 4

Cantina Segreti: Terningkast: 5

Cantele Salice: Terningkast: 4

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat