Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Snadder fra Loire
Vinene fra Loire er i kraftig framgang, og blir stadig mer populære også her til lands.

Publisert: 02.jun.2017 06:08
Oppdatert: 02.jun.2017 06:59

Denne uka er det for første gang et spesialslipp av Loire-viner, og det er det vel verdt å stoppe opp ved. For fortsatt er prisene i mange av områdene i Loire ganske hyggelige i forhold til de mest berømte franske områdene. Så nå gjelder det skynde seg å skaffe seg godbitene før prisene fyker i været også her. Ukas utvalg består av to musserende, pluss noe så sjeldent som en 21 år gammel Muscadet Sevre et Maine.

Grand Mouton Extra Brut

Loire 7687801, kr 161,60

Terningkast: 6

Skikkelig snadder av en musserende terrassevin. Eple og gjær på duft, delikat, flott friskhet, lekker og lang. En nydelig sommervin med friske bobler, aller helst som aperitiff. Produsenten har mange viner i slippet, men denne har den aller hyggeligste prisen.

François Pinon Vouvray Sparkling Brut 2011

Vouvray 7692301, kr 280,60

Terningkast: 5

Musserende viner fra Vouvray kan være ypperlige, og denne er en kjempegod representant. Bløt og myk, fin fylde, frisk men også med noe tyngde. Den koster, men så er det da også lekre saker, gjerne til sommerens skalldyrfat.

Ch. du Coing de St.-Fiacre, Muscadet Sevre et Maine Comte de St. Hubert 1996

Muscadet Sevre et Maine 7682201, kr 251,70

Terningkast: 5

En 21 år gammel vin er alltid forlokkende, og dette er en som viser noe av utviklingspotensialet i disse vinene. Flott kompleksitet, med innbydende kombinasjon mellom det fruktige, blomsterlige og mineralske, noe smørpreg.


 
Grand Mouton.
Pinot Vouvray.
Ch. du Coing de St.FIacre.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat