Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Søt jul i sikte
De søte hvitvinene og sterkvinene har høytida sin i jula, enten det handler om vin til juledesserten eller de tørkede fruktene.

Publisert: 11.nov.2016 06:28
Oppdatert: 11.nov.2016 07:01

Men basisutvalget på polet av disse vinene har lenge vært temmelig labert. Og nå som det på siste nyhetsslipp endelig var noen nye på gang, er det ingen grunn til å vente med å få dem i hus. Her er en utmerket Sauternes, og to knallsøte Vin Santo.

Château Guiraud 2010

Sauternes 477202, kr. 249,90 (37,5 cl)

Terningkast: 6

De søte hvitvinene fra Sauternes er deilig til desserter, frukter og blåmuggoster. Klassikerren fra Guiraud er fantastisk lekker og sammensatt på duft, med dominerende preg av blomster og tørkede frykter. Stor fylde, snerten syre og en eleganse av en annen verden.

Barone Ricasoli Castello di Brolio Vin Santo del Chianti Classico 2008

Toscana 6826902, kr. 226,60 (37,5 cl)

Terningkast: 6

Fra Barone Riscali kommer denne vin santoen som er som skapt for søte julesmaker – enten det er fiken, svisker eller dadler. Tørkede frukter og noe marsipanaktig på duft, stor fylde, men likevel med flott friskhet i syren. Er det egentlig noen juledessert denne ikke passer til?

Castello di Cacchiano Vin Santo del Chianti Classico 2003

Toscana 6394602, kr. 345,90 (37,5 cl)

Jo visst er den rådyr, men så er det da også en ganske spesiell vinopplevelse. Konsentrert sødme, utrolig fylde og en tyngde som gjør at den knapt egner seg sammen med noe annet enn seg selv. Nærmest karamellpreget på duft, og gir litt inntrykk av flytende karamell også. En søt sterkvin av de sjeldne, og er den en strålende dessert i seg selv.

Terningkast: 5


 
Chateau Guiraud
Barone Ricasoli
Castello di Cacchiano
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat