Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Sekser: Chateau de Bellet Baron G.
 
Spesielle godbiter
Vinene i spesialslippet forrige uka har gått unna, men fortsatt er det godbiter igjen. Her er tre av dem, en hvit fra Nice og to røde fra Rhône.

Publisert: 21.okt.2016 07:32
Oppdatert: 21.okt.2016 07:47

Chateau de Bellet Baron G. 2014: Terningkast 6.

Bellet, Provence 68054, kr. 349,90

Når jeg er på ferie i Nice, liker jeg å oppsøke restauranter som serverer vin fra Bellet. For dette er den eneste vinen som er Nice sin egen, og du skal ikke langt utenfor bykjernen før du råker på vinrankene. Bellet er også den eneste opprinnelses-betegnelsen i Frankrike som dekker en by-vin. Jo visst er den dyr, også i Frankrike, men du verden så god, og kjempeartig. Nå fins den i Hamar også, for en hvit Bellet i toppklasse er med på det siste spesialslippet. Rikt aromabilde med preg av både det tropiske, sitrusaktige og krydrete. Fyldig og flott på smak, både rik, elegant og utrolig lekker.

Domaine des Escaravailles Cairanne Le Ventabren 2013: Terningkast 6.

Cairanne 68045, kr. 241,60

Årets mest delikate viltvin? Det kan godt være denne fra Côtes du Rhône. Dyp og herlig konsentrert duft med jordsmonn, krydder og mørke ville bær. Stor fylde, kraftig og rund.

Domaine des Tours 2012: Terningkast 5

Vin de Pays de Vaucluse 30385, kr. 234

Vin de Pays er ikke en betegnelse som lover de mest spennende vinene, men unntakene fins. For mannen bak vinen – og bak Chateuau des Tours, er Emmanuel Reynaud fra Rhône-storheten Château Rayas. På Château des Tours produseres tre viner; dette er den enkleste og rimeligste av dem, men en gjennomført herlig saftig, lett, krydret og elegant stil.

 
Sekser: Domaine des Escaravailles.
Femmer: Domaine des tours
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat