Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Storheter står i kø
Ei flaske burgunder fra Vosne-Romané ble torsdag morgen solgt på polet i Hamar for 9.174 kroner.

Publisert: 03.feb.2017 06:27
Oppdatert: 03.feb.2017 06:51

Det er den dyreste vinen som er solgt i Hamar noensinne.

Så er da også årets Bourgogne-slipp på spesialpolene en sjelden anledning til å skaffe seg noen av verdens beste viner fra verdens mest ettertraktede vinregion – om en er villig til å betale for moroa.

Det er 2014-årgangen som har fokus i slippet, og ikke minst for de hvite vinene var 2014 en super årgang. Her er tre gode hvite kjøp i den tross alt ikke uoverkommelige prisklassen.

Leflaive Macon Verze

Macon 5431701, kr 307,50

Terningkast: 5

Macon i det sørlige Bourgogne er et område der det fortsatt er mulig å finne flotte viner til en anstendig pris. Denne hvitvinen er fantastisk aromatisk med preg av sitrus og noe mineralsk, spenstig og intens, rik med god fylde. Lekker og delikat.

Lafon Macon Milly-Lamartine Clos du Four 2014

Macon 7273801, kr 362,30

Terningkast: 5

Enda en flott hvitvin fra Macon, fra kommunen Milly-Lamartine. innbydende duft av gule epler og fin mineralitet, frisk og bløt med fin fedme, elegant og fast. Bare 12 viner på Hamar, i denne prisklassen kan det bli kamp om dem.

Bouzereau Bourgogne

Bourgogne 3748101, kr 298,80

Terningkast: 4

En litt enklere vin, men ganske så lekker denne også. Noe blomsterlig på duft, god fruktighet, slank, stilig og harmonisk, Bra konsentrasjon. Den minst komplekse av de tre. men tett opptil en femmer på grunn av prisen.


 
Leflaive.
Lafon.
Bouzereau.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat