Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Super-Bordeaux
En rekke Bordeaux-viner av til dels eldre årgang ble lagt ut i spesialslippet på torsdag, i selskap med viner fra Champagne, Burgund og Rioja.

Publisert: 05.des.2016 07:45
Oppdatert: 05.des.2016 08:20

Pluss en del viner fra Chablis. En del av vinene er i høy prisklasse, hvorav storheter som den hvite Domaine de Chevalier til 1100 kroner. Til de dyreste rødvinene er Domaine Chevalier inne med en vin til 2256 kroner. Her er også en Leoville-La-Cases til 2539 kroner, for dem som møter opp med fullstappa lommebok. Men det er også en del viner til overkommelige priser. Her er tre svært Bordeaux-kjøp som en må lete en stund etter for å finne lignende kvalitetsvin til prisen.

Ch. de Rochemourin 2001

Pessac-Leognan 69173, kr. 325

Terningkast: 6

En herlig vin med flott lagringspreg og likevel sprek nok. Moden både på farge og smak; ingen ungfole akkurat, men en klassisk Bordeaux – bløt med flott balanse. Til prisen er dette en super-Bordeaux. Min personlige favoritt av de tre denne uka.

Ch. Fourcas-Dupre 2005

Listrac-Medoc 58970, kr. 369,90

Terningkast: 6

En fantastisk flott vin dette også, plommer og røde bær på duft, stor fylde og eleganse. Elleve år gammel, men ingenting som tyder på at den fortsatt har mange gode år igjen. Og fortsatt er dette en pen pris i forhold til de helt store Bordeaux-ene på slippet.

Ch. Jean de Faux

Bordeaux Superieure 69167, kr. 288,20

Terningkast: 6

En atskillig ferskere vin, men deilig allerede og med masse å gå på. Klassisk Bordeaux dette også, bløt og saftig, god fylde og flott balanse, innbydende og ganske så elegant.


 
Ch. de Rochemourin 2011
Ch. Fourcas-Dupre 2005
Ch. Jean de Faux
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat