Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
TERNINGKAST 6: A. D. Coutelas Louis Victor Fut de Chene brut
 
Gode vinkjøp: Jula er tid for boblefest
Bobler er festvin, enten det er nyttårskvelden eller ikke. Og nå er det siste innspurt, for de neste dagene vil flaskene rase ut av hyllene.

Publisert: 23.des.2016 09:54
Oppdatert: 23.des.2016 10:00

Her er tre gode kjøp: en italiensk fra Trentino, en fransk Cremant og et superkjøp av en Champagne. Og husk at alle polutsalgene er stengt på julaften, men åpne på nyttårsaften.

Ferrari Brut

Trentino 45616, kr. 199,90

Når det nærmer seg midnatt på nyttårsaften, er det ingen grunn til å ha dyr Champagne i glasset, for det er verken tid eller sted for finsmaking. Men denne musserende vinen fra Trentino er et svært godt valg når 2017 skal ønskes velkommen. En innbydende friskus med masse spenst og solid trøkk – akkurat som det kreves av en vin som skal inntas utendørs i vintervær.

Terningkast: 5

Delane Crémant de Bourgogne Blanc de Noirs

Bourgogne 31190, kr 179,90

Denne Cremanten hører med i klassen for utmerkede fest-alternativer til Champagne. Mineralsk og fruktig, velbalansert med rikelig av herlig friskhet. En god matvin, men også med trøkket som kreves av en ute-vin.

Terningkast: 5

A.D. Coutelas Louis Victor Fut de Chene brut

Champagne 13423, kr. 334,90

Men en god Champagne hører også med til festen. Coutelas Louis Victor er noe så sjeldent som en bestselger som i mange vinspalter også vurderes som det beste Champagne-kjøpet her til lands i forhold til prisen. Vi har tidligere framhevet den både til fårikål og rakefisk, men det er også en staselig festvin. Spenstig syre og flott konsentrasjon, frisk og lekker med en anelse sødme. Rett og slett en nydelig Champagne, som skapt for starten på et nytt år.

Terningkast: 6

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat