Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Tid for ville viner
Det er på tide å planlegge høstens viltmiddag, enten det er elg, rådyr, reinsdyr, storfugl eller harepus i sikte. Uansett er det nærliggende å sikte seg inn i retning hylla med Rhône-viner på polet.

Publisert: 06.okt.2016 10:15
Oppdatert: 07.okt.2016 06:54

Her er det nok av viner som er som skapt for ville smaker. Valget denne uka falt på to sørfranske herligheter, pluss en velkjent Côte du Rhône som referansevin.

Odé d’Aydie 2011

Madiran 10338, kr. 199,90

En kraftpakke til viltmiddagen! Odé d’Aydie er andrevinen til Chateau d’Aydie, som er en av topp-produsentene i Madiran. Veldig tett på farge, mørke kirsebær og plommer på duft, fyldig og ganske så mektig, men også harmonisk og delikat. En allrounder til kjøtt, men spesielt til høstens vilt.

Sarrat de Goundy Cuvée No. 4 2014

Languedoc-Roussillon 53573, kr. 288

En herlig viltvin dette også; en bløt og mørk nytelse basert på 100 prosent Syrah. Aromatisk med preg av kirsebær, urter og noe lær. Stor fylde, noe sødme, kjøttfull og frodig, men også myk og deilig å drikke nå, selv om den sikkert har mer å gå på. Gjerne til det skikkelig smakskraftige viltet. Koster en del, men er verdt det om en vil ha noe ekstra.

Domaine d’Andezon 2014

Côtes du Rhône Village 31337, kr 149,90

Et veldig godt kjøp år etter år av en vin som er en favoritt hos mange. Selv om prisen har økt litt, er dette stadig mye vin for penga. Kombinasjonen av Grenache (70 prosent) og Syrah gir en saftig vin med flott kraft i uttrykket og fin konsentrasjon. Fungerer også godt til retter av lam og okse, men denne gangen går det vilt for seg.

Ode d’Aydie: Terningkast: 5

Sarrat: Terningkast: 5

Domaine d’Andezon: Terningkast: 5

 
Odé d’aydie
Sarrat de Goundy
Domaine d’Andezon
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat