Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Chakana
 
Tre gode under 120
Januar er tida for å spare etter jule-utskeielsene – også på vinkjøpet.

Publisert: 06.jan.2017 06:47
Oppdatert: 06.jan.2017 07:28

Så nå er det billigvinene som må letes opp. Her er tre viner alle til 119,90, en argentinsk, en italiensk og en fransk, som alle gir mye for penga, og med argentinske Chakana Malbec som rundens vinner.

Chakana Malbec 2015

Mendoza, Argentina 96283, kr. 119,90

Terningkast: 6

En vellykket vin i det rimelige sjiktet. Mørke bær på duft, noe sødmepreg. Bløt med lette kryddertoner på smak, god balanse og fin fasthet. En deilig allrounder som fungerer godt som vinterlig kjøttvin, men også kosevin innved peisen på hustrige kvelder. I denne prisklassen er det ikke mange i basis som tar opp konkurransen.

LES ALLE HAs VINANMELDELSER HER

Trerose Rosso di Montepulciano 2015

Toscana 41980, kr. 119,90

Terningkast: 5

En velkjent favoritt hos mange, som fortsatt hevder seg svært godt i denne prisklassen. Kirsebær og krydder på duft, bløt med noe sødme, ganske slank med bra saftighet. Ganske enkel, men likevel en fin vin til både pizza og pasta.

Gerard Bertrand Réserve Spésial 2014

Languedoc/Roussillon 36326, kr. 119,90

Terningkast: 5

En bruksvennlig allrounder som er lett å like. Noe preg av mørke plommer på duft, saftig godt strukturert og ganske så fast. Ikke en vin av det prangende slaget, men sympatisk og framfor alt veldig matvennlig, enten det er kjøttgryte eller pasta med kjøttsaus som står på menyen. Holder til en femmer takket være prisen.


 
Trerose
Gerard Bertrand
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke