Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Våren er rosa
Endelig over med påsken; nå er det tid for å åpne vårens første roséviner på terrassen.

Publisert: 21.apr.2017 06:19
Oppdatert: 21.apr.2017 06:45

La gå det er hustrig ennå, men den første ute-roséen er likevel et av de lekreste vårtegnene som tenkes kan. Her er tre måter å feire forsommeren på.

Prieuré de Montezargues 2015

Tavel 2247601, kr 159,90,

Terningkast: 5

Rosévinene fra Tavel i Sør-Rhône er blant de beste i Frankrike, og denne befester posisjonen. Deilig duft av røde bær og blomster, flott struktur, overraskende fylde, rik og samtidig elegant. En herlig allrounder til mat, og et funn spesielt til kyllingsalaten. Jeg har rett og slett tenkt meg ut med denne i helgen.

Markus Molitor Haus Klosterberg Rosé 2015

Mosel 3965601, Kr 164,70

Terningkast: 5

En deilig frisk rosé med flott fruktighet og bra kompleksitet. Markus Molitor har en rekke flotte viner inne; en Riesling til 125 kroner utnevnte vi i fjor høst til et av de beste hvite kjøpene overhodet i pollista. Roséen har forlokkende preg av blomster på duft, flott fruktighet, fin konsentrasjon. En deilig vin, både til vårlige salater og som kosevin på terrassen, før en må trekke innendørs og kose mer.

Domaine la Suffrene 2016

Bandol 1010201, Kr 169,50

Terningkast: 5

Vinene fra Bandol i Sør-Frankrike er enten røde som vil ha lang lagringstid, eller roséer som scorer på sin ungdommelige friskhet. Fra Domaine la Suffrene kommer noen av Frankrikes bese roséer. Blomsterlig på duft, flott fruktighet, fin kombinasjon av det mineralske med bløt fruktighet. Det er bare ett alternativ som er enda bedre ennå starte våren med en Bandol på terrassen; det er å dra dit.


 
Prieurè de Montezargus.
Markus Molitor Haus Klosterberg Rosè.
Domaine la Suffrene.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat