Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Vekker oppsikt
En utrolig prisgunstig Mosel til 125 kroner, og to spennende og uvanlige viner fra Arbois i Jura – det er blant høstnyhetene på polet som er egnet til å vekke oppsikt.

Publisert: 05.okt.2016 13:03
Oppdatert: 05.okt.2016 13:27

Markus Molitor Tradition Riesling 2015

Mosel 30121, kr. 125,10

Markus Molitor: terningkast 6

Til 125 kroner går denne Mosel-vinen rett inn på lista over de mest prisgunstige hvitvinskjøpene i basislista. Sitrus og eple på duft, harmonisk med balansert sødmepreg, god fylde og kjempeflott friskhet, En deilig vin som gjerne kan nytes på terrassen, om det bare blir varmt i lufta noen kvelder til. Fungerer også som sushi-vin.

Domaine Dugois Arbois 2012

Arbois, Jura 54100, kr.239,90

Domaine dugois: terningkast 5

September-nyhetene byr på to hvitviner fra Arbois i basis, og dem er det god grunn til å gjøre seg kjent med, Det er høyst originale viner, som nok overrasker første gangen, men de vinner seg kjapt. Savagnin-druen er da heller ikke noe som en finner så ofte. Nøtter og melne epler på duft, fyldig og rik på smak, kan gi et salt inntrykk. Til mat egner den seg best til tapas – oliven, spekeskinke og kraftige harde oster.

Martin Faudot Arbois Savagnin 2012

Arbois, Jura 54377, kr. 266,90

Martin Faudot: terningkast 5

En kanskje enda mer særpreget vin, fyldig og moden, men også frisk og fast, og absolutt tiltalende bare en blir vant til den. For det er jo en vin som krever tilvenning. Bare synd at den er litt dyr, for dette er en prisklasse som ikke nødvendigvis innbyr til å eksperimentere med det ukjente. Men den fortjener en sjanse.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat