Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Venter på sola
Sommerens hvitviner begynner å hope seg opp i kjelleren. For det drøyer før terrasseseseongen setter inn.

Publisert: 09.jun.2017 06:13
Oppdatert: 09.jun.2017 06:29

Men en dag må det løsne. Her er tre supre viner til den dagen det skjer.

Mas de Daumas-Gassac 2016

Languedoc-Roussillon 4917001, kr 289,90

Terningkast: 6

Forrige ukes slipp på spesialpolene var i hovedsak viet Loire og Chablis. Men det var med noen fine slengere fra andre områder også. En av dem er den strålende Mas du Daumas-Gassac fra Languedoc-Roussillon. 180 flasker ble fordelt på spesialpolene, og i Hamar var det denne uka fortsatt flasker igjen. I forhold til de sommerlig lette og slanke vinene fra Loire og Chablis, har denne en helt annen fylde og tyngde ved seg. Epler og noe blomsterlig på duft, bløt og myk stil, delikat, med flott kompleksitet. En deilig vin til fisk og skalldyr, og også til harde gule oster som gruyere.

Henri Bourgeois Sancerre Grande Reserve

Sancerre 74301, kr 189,90

Terningkast: 5

En klassiker fra Sancerre, med fersken, stikkelsbær og sitrus på duft, noe gress og nesle. Flott fruktighet og friskhet i kombinasjon med det mineralske, slik en bør vente å finne i disse vinene. Fin letthet, god syrlighet. Kort sagt: alt er klart til sommerkvelden på terrassen.

Nervi Rosa 2016

Piemonte 511501, kr 159,90

Terningkast: 5

En favoritt hos mange de siste årene, og ingen grunn til at det ikke skal fortsette. En herlig lett sommervin med fersken og bringebærpreg på duften, lett og leskende på smak, med bra konsentrasjon og fast struktur. Dette er sommer på flaske.


 
Mas de Daumas.
Henri Bourgeois.
Nervi.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat