23. aug
Vinbar: Nyskapningen som Dag Henning Andersen skal drive, åpner endelig dørene.
 
Dag Hennings vinbar åpner i kveld
Uten verken inviterte gjester, ståhei eller planlagte taler, åpner Dag Henning Andersen i kveld dørene til Hamars nye vinbar.

0
Publisert: 09.des.2014 19:38
Oppdatert: 09.des.2014 23:20

«Brødrene Jacobsen» heter nyskapningen i Kirkebakken, som eies av Erik Jacobsen og som drives av Dag Henning Andersen. Og dette skal være en rendyrket vinbar, med blant annet behagelige sittegrupper, lite flygel, bøker i hylla og med et glass vin til hyggen, så klart. For det er den som står i sentrum.

Det skal være mulig å få seg litt tapas også. Og de skal ha noen gode oster. Men det skal ikke være et sted der du spiser deg mett, som Dag Henning sier.

Hamar-sjel

Erik Jacobsen og Dag Henning Andersen har også lagt vekt på at det skal være et sted med Hamar-sjel. Blant annet er det mange som vil dra kjensel på bildene på veggene innover i lokalet, for de fleste av dem er fra Stallgården.

- Vi vil at Hamar-tilknytningen skal være tydelig, sier Dag Henning Andersen.Og det kan publikum også bidra med. For ei bokhylle står foreløpig tom, og håpet er at folk kan komme med bøker om Hamar eller av Hamar-forfattere og fylle hylla med dem.

Viner

Inne i lokalet er det innredet en egen avdeling for vinsmakinger. Her kan for eksempel grupper bestille en smaking som Dag Henning legger opp.

Spesielt for vinbaren er også at det skal finnes nærmere 60 viner som kan kjøpes på glass og ikke bare flaske, og det gjelder også champagner.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke