25. aug
skål: Vinekspert og foredragsholder Liora Levi sammen med festivalarrangør Tom Theodorsen. Her med noe rødt i glasset.Foto: David William Øynes
 
Vingeneralen fornøyd
Arrangør Tom Theodorsen har fått gode tilbakemeldinger på helgas vinfestival i Kulturhuset.

Publisert: 29.okt.2017 18:48
Oppdatert: 29.okt.2017 19:00

Det er søndag, ved lunsjtider, og festivalarrangør Tom Theodorsen er på vei til «svigers» for å hente bikkja. Han har vært opptatt med Hamar Vinfestival denne helga, så «barnet» trengte barnevakt.

Vingeneralens vurdering

-Festivalen har vært en kjempesuksess! Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på sosiale medier, og mange har kommet bort til meg og sagt at «dette har vært kjempe bra, et godt tiltak», forteller Theodorsen.

Han synes det absolutt har vært givende å arrangere festivalen.

-Det var mange som hadde lært mye og det var det som var formålet med vinfestivalen. Å lære om mat og vin, hva som passer og hva som ikke passer.

Theodorsen forteller at det har vært mellom 450 og 500 gjester på festivalen, med middagene, kursene og smakstorget. Han er veldig fornøyd med oppmøtet og kan fortelle at festivalen har gått med et lite overskudd som de kan bruke til neste år.

-Dette er ikke noe å bli rik på, men det er en gave til folket og kunnskapen, forteller Tom Theodorsen, som snart skal få se hunden sin igjen etter en fin vinhelg.

De på stand

-De på vintorget jeg har snakket med, har sagt at det har vært veldig bra og fint at det ikke har vært et overfylt lokale, slik at de hadde tid til å snakke med folk, forteller Tom Theodorsen.

Den eneste kritikken festivalen vingeneralen har merket seg, er at merkingen kunne vært bedre for hvor man kunne kjøpe billetter. Han forteller at det skal de fikse til neste år. Han håper at Hamar Vinfestival kan bli en tradisjon.

De som tilbrakte fredag og lørdag på stand har også hatt en bra opplevelse. Kurt Møller fra Bærum synes at arrangementet var utelukkende positivt.

-Jeg synes festivalen var et kjempebra initiativ! Det skapte en bevissthet rundt mat og vin, og hvordan nyte det. Dere har mange gode råvarer i regionen deres som dere bør benytte dere av, med godt drikke til. For eksempel fisk.

Vinfestival 2018

-Vi har ikke satt noen dato enda, men det blir garantert festival til neste år også, og det skal bli minst like bra! konstaterer den fornøyde vingeneralen Tom Theodorsen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke