24. aug
POPULÆRE: Violet Road er et av Norges mest aktive liveband. Her er gutta fra Troms i aksjon under Hamar Music Festival i 2013. FOTO: Tuva Kleven
 
Violet Road besøker Hamar kulturhus
Et av landets mest populære liveband kommer til Hamar i april.

0
Publisert: 11.sep.2015 11:20
Oppdatert: 11.sep.2015 11:24

De fem elegant antrukne nordlendingene har etter flere kritikerroste album og utallige konserter festet et godt grep om det norske publikumet. Mange regner nå Violet Road som et av de beste livebandene her i landet.

Nytt album i februar

Med radiohiter som «Can You Hear The Morning Singing», «Burning Up», «Face of the Moon» og «Good Girls» har de også blitt populære blant platekjøperne. Albumet «Back to the Roadshow» sørget for høye salgstall i 2014.

Nå er Violet Road igjen klare for norgesturné, og er for øyeblikket aktuelle med den nye singelen «We Are The Love». I februar slipper de deres nyeste album, og torsdag 14. april står de på scenen i Kirsten Flagstad-salen i Hamar kulturhus.

Ønsket av folket

Det siste året har Violet Road blant annet dukket opp hos Lindmo, i Senkveld, i forbindelse med NRKs TV-aksjon og som åpningsnummer på Idrettsgallaen.

Violet Road var også å finne på publikums ønskeliste i forbindelse med kulturhusets «Vi vil ha mer-kampanje» tidligere i høst.

Hamar kulturhus understreker imidlertid at konserten med Violet Road ikke blir en «Vi vil ha mer-konsert», da bandet ikke var blant artistene som fikk flest stemmer i kampanjen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke