23. aug
Uten Kari: Kari Svendsen og Kari Stokke fikk med seg Erik-André Hvidsten som vikar for Kari Diesen som lå hjemme med sykdom. Begge Bilder: Kristian Einang
 
Viser, vitser og svisker
Med en rekke velkjente revyviser på menyen fikk publikum servert en underholdende helaften på Gregers.

Publisert: 09.okt.2015 22:27
Oppdatert: 10.okt.2015 07:47

Svendsen, Diesen og Stokke. Artistene reiser vanligvis rundt som Kari, Kari og Kari. men på grunn av sykdom måtte Kari Diesen melde forfall i forkant av fredagens konsert på Gregers.

Situasjonen løste seg allikevel da sangeren Erik-André Hvidsten steppet opp som vikar, og med det var det duket for «Revy, revy og atter revy».

Velkjent trio

Kari Svendsen, ofte omtalt som Banjo-Kari, er kjent for å holde de norske revyvisene i live, og hennes program preges ofte av visene av det munnrappe slaget.

Kari Stokke er kjent fra en rekke ulike engasjement i NRK, og på Gregers sørget hun for tradisjonell fredagsunderholdning fra sin plass ved pianoet. Akkurat som før.

Erik-André Hvidsten har lang fartstid i rampelyset som både musiker og skuespiller, og artisten så ut til å stortrives i som vikar på revyscenen.

Programmet favnet bredt, og i løpet av kvelden var trioen blant annet innom viser fra Arne Svendsen, Lalla Carlsen, Maj Sønstevold, Reidar Bøe, Kristian Hauger og Alf Prøysen.

Hard Konkurranse

Gregers er nok først og fremst kjent som byens ledende klubbscene. Revykvelder er ikke akkurat hverdagskost for verken eller publikum eller arrangører, og daglig leder i Gregers Live, Jørn Nielsen, er klar på man i dag er nødt til prøve på nye ting.

– Det er alltid spennende å prøve på noe helt nytt, og for oss er det spesielt viktig å kunne et tilby et bredt program som favner over mange forskjellige mennesker, sier Nielsen. Han peker på at det er hard konkurranse om publikum fra andre attraktive aktører.

– I dag har vi veldig mange gode kulturtilbud i Hamar-regionen, og for oss er det dermed viktig at vi kan tilby et program som brer seg over et stort publikum, sier han.

Med i underkant av 50 frammøtte ble aldri fredagens revyforestilling noen stor publikumssuksess. Det stoppet allikevel ikke de frammøtte i å ha det moro.

– Det var veldig flott. Vi setter stor pris på at det blir arrangert noe som er egnet for oss som er litt voksne, smiler Randi Kjøbstad.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Revy: Med banjo på armen serverte Kari Svendsen en rekke velkjente viser.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke