18. aug
UTSTILLING: Nico Widerberg i Sagbladfabrikken.Foto: Geir Vestad
 
Widerberg tilbake
18 skulpturer, 11 oljemalerier og 27 grafiske arbeider. Lørdag åpner Nico Widerberg en stor utstilling i Hamar Sagbladfabrikk.

Publisert: 12.okt.2017 18:38
Oppdatert: 12.okt.2017 19:12

Seks år er gått siden forrige gang Nico Widerberg stilte ut på Sagbladfabrikken. Nå er han tilbake med en enda bredere utstilling, preget ikke minst av de store skulpturene, både i bronse, glass, stein og marmor. Det er, ikke overraskende, ventet stor interesse for utstillingsåpningen lørdag.

Nico Widerberg er også kjent som kunstneren bak minnemonumentet på Koigen over dem som mistet livet i forbindelse med 22. juli-tragedien.

Langstrakte, slanke figurer er et kjennetegn ved skulpturene hans. Det gjelder også glass-skulpturene som er et av materialene han har arbeidet med de siste årene. Både i skulpturene, maleriene og grafikken arbeider han innen en klassisk, figurativ tradisjon.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke