25. aug
STRØBILSJÅFØR: Håvard Bakke spiller hovedrollen. FOTO: Thomas Haugersveen.
 
Willie Nelson-forestillingen til Chat Noir
Teater Innlandets suksessforestilling «Willie Nelson kjente mor mi» skal spilles på Chat Noir.

Publisert: 22.jun.2015 15:03
Oppdatert: 22.jun.2015 15:21

Den musikalske monologen spilte for fulle hus i Hedmark og Oppland i vår. 23., 24. og 25. september er datoene Oslo-publikumet skal få se Håvard Bakke i rollen som strøbilsjåfør Nils.

– Det er satt opp tre forestillinger, så får vi se hvordan det går. Det er veldig stas med Chat Noir, sier Janne Langaas, fornøyd Teater Innlandet-sjef.

– Chat Noir er et spesielt sted. Historien sitter i veggene der.

I fjor høst var Teater Innlandets Sunde-forestilling «Det året det var så bratt» gjestespill på Chat Noir. Billettene til Willie Nelson-forestillingen på Chat Noir er allerede lagt ut for salg.

Håvard Bakke fikk strålende mottakelse på rundturen med den underfundige Willie Nelson-teaterkonserten i Hedmark og Oppland. Helt i begynnelsen av september blir det flere ekstraforestillinger på Hamar.

– Håvard har selv tatt ansvaret for å ta med seg forestillingen til flere andre kulturhus etter Chat Noir, forteller Janne Langaas.

Så langt er det satt opp forestillinger i Drammens Teater (7. oktober), Lillestrøm kultursenter (8. oktober), Ullensaker kulturhus (9. oktober) og Bærum Kulturhus (10. oktober).

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke