18. aug
wrestling: Fra fjorårets show i kulturhuset, der Knoke (Lars Erik Nordrum) (t.v.) er slått ut av Bjørn Sem,
 
Wrestling tilbake i kulturhuset
Lørdag 27. mai tar Norges tøffeste menn og kvinner med seg ringen, spandexen og musklene sine ut av Oslo, for å nok en gang vise fram sine eksplosive ferdigheter på Hamar.

Publisert: 07.feb.2017 11:51
Oppdatert: 07.feb.2017 11:53

– Ikke gå glipp av ekte, amerikansk fribryting med de beste norske utøverne i Hamar kulturhus, sier programansvarlig ved Hamar kulturhus, Mocci Ryen.

I Hamar kulturhus sin kampanje «Vi vil ha mer» høsten 2015, som tok imot publikums artistønsker, kom Wrestling på tredjeplass på lista, og plasserte seg godt foran publikumsfavoritter som Kygo og Marcus& Martinus.

– Showet som kom til Kirsten Flagstad-salen våren 2016 ble en hit, med glade publikummere og fornøyde wrestlere, sier Mocci Ryen.

Nå satser Norges Wrestlingforbund (NWF) og Hamar kulturhus på å gjenta suksessen med nytt show lørdag 27. mai.

Billetter til Wrestling-showet slippes for salg torsdag 9. februar på Hamar kulturhus sine nettsider,

Stunt-underholdning

Sport møter teater når de beste norske utøverne fra Norges Wrestlingforbund (NWF) kommer til Hamar kulturhus lørdag 27. mai. Wrestling er tidenes mest populære TV-underholdning, og er spesielt utbredt i USA, Japan, Mexico og i flere europeiske land.

Showet foregår i en wrestlingring og består av sportselementer, som bryte- og kampsportteknikk, stuntelementer, som akrobatikk, fallteknikk og scenekamp, og showelementer, som rollespill og interaktiv teater.

– I Kirsten Flagstad-salen får publikum slag, kast og fall utført med presis akrobatikk og innlevelse, rett foran nesetippen. Her blir det bitre feider og knallharde kamper mellom nær sagt alle deltakere, sier Mocci Ryen.

Knoke kommer

– Til ringen kommer blant andre Hamar-helt og hjemmefavoritt, Knoke, som skal kjempe mot sin erkerival Espen Olsen, mannen som på fjorårets wrestlingshow i Hamar ble betegnet «Drittsekken fra Gjøvik».

─ Denne kampen har Knoke selv fått innvilget, og han håper Hamar-folket kommer for å støtte og heie ham fram, sier Mocci Ryen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke