24. aug
KOMMER: 8. juni er det klart for legendariske ZZTop på Tjuvholmen i Hamar. Her er gutta, med fra venstre Frank Beard (trommer), Billy Gibbons (gitar) og Dusty Hill (bass). COPYRIGHT © ZZ TOP
 
ZZ Top som årets Stortorget-konsert?
Kan konserten med ZZ Top lørdag 8. juni, hvor 6.000 billetter ble revet vekk, flyttes fra Tjuvholmen til Stortorget – og åpnes for 10.000 personer?

Publisert: 24.apr.2019 18:03
Oppdatert: 24.apr.2019 20:35

Det lyktes ikke Hamar kommune/HOA/Stange kommune å skaffe en superstjerne til Stortorget-konserten 2019.  Samtidig gikk 6.000 billetter til ZZ Top på Tjuvholmen unna på en-to-tre. At arrangementet er såkalt «hot» er det liten tvil om, om man sniker litt rundt etter billett-muligheter på nettet. Her tilbys det billetter fra drøyt to tusen kroner til over tre tusen.

Espen Solheim Røhne i bookingselskapet Venues har tidligere sagt til Hamar Arbeiderblad at han tror ZZ Top kunne fylt Stortorget (10.000 billetter red. anm.)

- Stortorget står jo der...

- Hva med å flytte ZZ Top-konserten 8. juni til Stortorget, kultursjef Morten Midtlien?

- Det kan ikke svare på, sier kultursjefen – før han legger til:

- Dette har vi ikke brukt energi på.  Og her er det jo flere parter inne i bildet, så dette mener jeg ikke noe om. Men at «bookingen» har god nok størrelse, ja…, og Stortorget står jo der…

Forhandlinger

Mest av alt må aktørene bak ZZ Top-konserten, Tjuvholmen Arena og bookingselskapet Venues, være interessert i å flytte konserten. Og så må det, etter hva Hamar Arbeiderblad kjenner til, i så fall forhandles fram en helt ny kontrakt med ZZ Top. Dagens avtale gjelder Tjuvholmen Arena og 6.000 billetter. Den kan ikke automatisk justeres; til et annet sted med en helt annen størrelse.

Hamar Arbeiderblad prøvde i onsdag å komme i kontakt med både Thore Petter Wang, Tjuvholmen Arena og Espen Solheim Røhne i Venues, uten å lykkes.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke