buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Bygger veg: Prosjektdirektør i Nye Veier, Øyvind Moshagen.
 
– En attraktiv jobb, sier stor aktør
AF Gruppen er blant selskapene som kjemper om E6-kontrakten. Arild Moe, konserndirektør for anlegg, sier prosjektet er et av Norges største og mest ettertraktede.

Publisert: 07.okt.2016 22:35
Oppdatert: 07.okt.2016 22:38

AF Gruppen har lang erfaring med store byggeprosjekter, og selskapet ville heller ikke gå glipp av muligheten til å få bygge ny E6.

–Dette er et stort og fint prosjekt vi har hatt i kikkerten lenge. E6-bygging er helt innenfor vårt satsingsområde. Dette er blant de store jobbene i Norge, sier Moe.

AF-direktøren vil ikke spekulere i hvor gode sjanser selskapet har for å få kontrakten, men sier man tar ett skritt av gangen.

– Neste mål er å komme med videre blant de tre til fem vinnerne av forhåndskvalifiseringen.

Moe sier E6-strekningen vil være relativt grei å bygge ut, men at blant annet naturreservatet i Åkersvika skaper utfordringer.

– Her må man ta ekstra hensyn til miljø og ytre elementer. Det er blant annet strengere regler til utslipp, men det er fullt mulig å tilpasse driften til gjeldende lover og regler, avslutter han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat