12. des
GOD STEMNING: Øystein Krogsrud (til venstre) og Kristian Tonning Riise feirer jernbanenyheten i bakgården på Gregers.
Foto: Marianne Thoresen
 
- Kampen er snart slutt
Øystein Krogsrud i aksjonsgruppa Nå eller Aldri fortsatte festen på Gregers etter at Erna Solberg og hennes følge hadde reist videre.

Publisert: 11.aug.2017 14.37
Oppdatert: 11.aug.2017 16.11

- Nå har vi nådd et mål til. Kampen er snart slutt, mener Øystein Krogsrud. Han er en av dem som har stått sterkest på barrikadene for øst-alternativet.

- Det som er spennende nå er hva som skjer ved et eventuelt regjeringsskifte, men også i Arbeiderpartiet er det en prosess på gang. Anette Trettebergstuen er jo blant annet klar på at hun støtter øst, sier Krogsrud mens han skåler med Høyres Kristian Tonning Riise ute i bakgården på Gregers.

- Når skjønte du at noe var i ferd med å skje?

- I dag tidlig postet Knut Fangberget på Facebook at det skulle være et pressetreff med statsministeren og kommunalministeren klokka 12.00. Og så ble jeg bedt om å stille til et intervju klokka 12.30. Da begynte jeg jo å skjønne hva dette dreide seg om, smiler Krogsrud.

- Hvor lenge har du visst om dette, Kristian Tonning Riise?

- Jeg begynte å skjønne det for en liten stund siden, men det ble vel ikke formelt vedtatt før i regjeringskonferansen i dag. Vi begynner å se målstreken nå, etter at Knut Fangberget og jeg har jobbet med dette i seks-sju år. Nå har vi fått klar beskjed om at øst er det foretrukne, sier Kristian Tonning Riise.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke