buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Vara: Johan Aas er vara for Tor Andre Johnsen på Stortinget.
 
– Må prioritere
Likestillingssenterets bevilgning er overført til prosjekter for å bedre minoritetskvinners stilling.

Publisert: 26.okt.2017 09:30
Oppdatert: 26.okt.2017 09:30

Det opplyser Johan Aas, som er første vara til Stortinget og de siste to ukene har møtt i Tor Andre Johnsens sykefravær.

– Vi i Frp er absolutt opptatt av likestilling, men i dette tilfellet er det snakk om omprioriteringer. Vi kutter til noen likestillingssentre for å satse mer mot likestilling for innvandrerkvinner. Det gjelder vold mot kvinner, sosial kontroll, tvangsekteskap, kjønnslemlestelse og lav yrkesdeltakelse. Dette betyr ikke at vi mener at de gjøre en dårlig jobb på Likestillingssenteret i Hamar, men det er andre områder vi mener det er viktig å prioritere høyere, sier Aas.

Stortingsrepresentant Nils Kristen Sandtrøen (Ap) har fått med seg det foreslåtte kuttet til Likestillingssenteret, og sier at de vil jobbe for å reversere det. Regjeringen har ikke flertall i Stortinget.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat