buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
– Mjøsa er underkommunisert
Hamar-ordfører Einar Busterud er glad for at destinasjonsselskapene har stukket hodene sammen.

Publisert: 08.mai.2017 21:48
Oppdatert: 08.mai.2017 21:48

I fjor tok Busterud sats fra stupetårnet foran et fugleberg av tilskuere på Koigen, og han gjør gjerne det samme igjen hvis Mjøsa atter en gang blir sentrum for en stor folkefest.

– Jeg kan gjøre det hvis det er 7.000 og, humrer Busterud.

Vangssokningen var tidlig ute i fjor sommer og etterlyste en prosess som nå altså er godt i gang. For Busterud mener vi har mye å gå på når det gjelder å selge opplevelsen Innlandet.

– Jeg tror Mjøsa er underkommunisert som turistdestinasjon, generelt sett. Det er veldig mye å hente på å utvikle det, og det må vi gjøre i fellesskap. Det aller beste er at ting skjer uten at kommunen er involvert, men vi kan bidra med viktig fødselshjelp, fastslår ordføreren.

På Atlungstad kunne Stange-ordfører Nils A. Røhne glede seg over om lag 5.000 tilskuere da Skibladner la inntil den nye brygga 13. juli i fjor.

Røhne bekrefter at han var på et møte på Gjøvik kort tid etter at Skibladner forlot TV-skjermen, og begeistringen for å få til noe lignende igjen, var stor blant møtedeltakerne.

– Jeg har noen ganger kastet et litt misunnelig blikk på arrangementet «Musik vid Siljan» i Sverige. Noe sånt bør også være mulig å få til rundt Mjøsa. Dette er veldig spennende, sier Stange-ordføreren.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat