buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
– Mye vanetenking
For styreleder Anne Enger er ikke kjønn en problemstilling.

Publisert: 07.mar.2017 17:41
Oppdatert: 07.mar.2017 17:41

– Jeg tror det er mye vanetenking i mange bedrifter. Vi ser jo at det går like bra med kvinner som menn. For meg er ikke dette noen problemstilling. Vi må ha de best kvalifiserte, uavhengig av kjønn, sier Enger til Hamar Arbeiderblad.

Den tidligere rikspolitikeren har selv hatt en karriere i framtredende stillinger, og selv om hun ikke er opptatt av kjønn, er hun stolt av at Sykehuset Innlandet kan gå foran og vise at det er rom for mange kvinner i toppstillingene.

– Min erfaring med kvinner som ledere er veldig god, og jeg synes det er artig at det er mange i ledelsen i Sykehuset Innlandet, sier Enger, som også mener kvinnedagen står støtt i 2017.

– Absolutt. Jeg tenker at likestilling er en av de viktige verdiene i Norge, og vi må ha likestilling mellom kjønn og likestilling generelt, sier styrelederen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat