buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
SJEKK DO: Bente Fauske i Mattilsynet sier at renholdet på do og i restaurant ofter sier noe om hvordan det er på kjøkkenet. FOTO: TROND LILLEBO
 
- Sjekk renhold på do
Sjefen for Mattilsynet i Hamar mener det er lurt å sjekke renholdet på toalett og i restaurant før man bestiller mat på serveringssteder.

Publisert: 23.jun.2017 16:41
Oppdatert: 23.jun.2017 16:41

- Folk kan se etter renholdet i restauranten og på toalettene. Det speiler veldig ofte kjøkkenet. Smilefjesplakaten fra Mattilsynet viser resultat av de siste tilsynene.

Det sier Bente Fauske (59), avdelingssjef for Mattilsynet avdeling Mjøsområdet, når HA spør hva folk bør se etter dersom de er i tvil om hygienen på enkle serveringssteder slik de to i saken over.

- Når vi har stengt på grunn av hygiene er det veldig ureint. Driverne vasker gjerne så fort de kan og ber Mattilsynet komme for å åpne. Da er det ofte at det ikke er reint nok. For eksempel; Fettlag på overflater som arbeidsbenker og kjøleskapsdører. De har ikke dratt fram flyttbar innredning og rengjort under og bak. Kanter og hjørner er ikke reine, sier hun og understreker at flere kontroller før gjenåpning er vanlig.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat