10. des
 
– Tar oss ikke seriøst
Representant Kari Lie fra Stange er fornøyd med Ungdommens fylkestings høringssvar, men mener politikerne bør involver ungdom mer i saker som dette.

Publisert: 03.okt.2016 08.14
Oppdatert: 03.okt.2016 08.14

– Jeg synes ikke at vi som sitter i Ungdommens fylkesting blir hørt i stor nok grad. Jeg føler at politikerne er flinke til å sette oss på lista, men ikke fullt så flinke til å invitere oss med i debatter og saker. De er aller minst flinke til å legge stor nok vekt på det vi har uttalt. Det er mer en holdning at «nå har ungdommen fått sagt sitt og det er bra, men nå skal de voksne håndtere denne saken», sier Lie.

Hun mener at ungdom bør ha en stor påvirkningskraft i en sak som handler om ungdom.

– Med tanke på at dette handler om videregående opplæring er det ikke hvite menn som pusher 50 som vet best, men ungdom som sitter oppe i det selv. I denne saken mener jeg at det å samle linjer vil være et godt tiltak. Da kan en skape fullere klasserom og redusere antall linjer pr. skole.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke