23. okt
 
- Vi har vært på kreftavdelingen med Jesper og vært på besøk hos folk som har det som siste ønske
Se den rørende videoen med Jesperpus.

Publisert: 17.feb.2017 17:08
Oppdatert: 17.feb.2017 17:07

Historien om Jesperpus fra Løten er en helt unik historie.

Katten med sine menneskelige fakter er med på det meste, blant annet skitur. Vår video om Jesperpus i skiløypa er sett av flere titalls tusen.

Katten har også kommet med sin egen biografi og har blitt kåret til det 59. mest betydningsfulle dyret i verden av Time Magazine.

Jesperpus er også populær i hele verden og har nå over 100.000 følgere i sosiale medier.

For enkelte betyr åpenbart Jesperpus veldig mye.

For i vår nyeste video av katten, forteller matmor Aina Stormo at flere syke personer har ytret ønske om å få treffe Jesperpus.

- Folk som er alvorlig syk, som vi har besøkt. Vi har vært på kreftavdelingen med Jesper og vært på besøk hos folk som har det som siste ønske, sier hun i videoen.

- Det er jo veldig rørende. At han får fylle sånne folks ønsker. Jesper er helt annerledes som katt i en sånn situasjon. Han senser at det er ting. Da føler man at det betyr noe, sier hun videre.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke