15. des
SPERRET: Påkjøringen til E6 fra Ottestad har vært sperret i hele natt, men litt før klokka 07.00 ble vegen åpnet for normal trafikk.
FOTO: LARS LILLEMORK.
 
Kvinne i 30-årene fra Ringsaker omkom i kollisjon på E6
En kvinne i slutten av 30-årene fra Ringsaker omkom i en kollisjon mellom en personbil og en lastebil på E6 i Åkersvika ved Hamar natt til fredag.

Publisert: 10.feb.2017 01.01
Oppdatert: 10.feb.2017 15.03

Det var litt før klokka 01.00 at en lastebil og en personbil kolliderte på E6 i Åkersvika utenfor Hamar. Det var én person i hver bil. 

– Føreren av personbilen ble erklært omkommet på stedet. Føreren av lastebilen er fysisk uskadd, men blir ivaretatt av helsevesenet, sier operasjonsleder Terese Hoff Bylterud hos politiet.

- Vi har snakket med vitner til ulykken i løpet av natta for å prøve å få klarhet i hendelsesforløpet, men foreløpig vet vi ikke eksakt hvordan kollisjonen har skjedd, forteller Bylterud.

- Vi etterforsker hendelesforløpet for fullt, men det var nok ta litt tid før vi vi noe eksakt, legger hun til.

Føreren av lastebilen får støtte fra lastebileierforbundets ordning, Kollegahjelpen.

E6 har vært sperret på ulykkesstedet i natt, men litt før klokka 07.00 ble E6 åpnet for normal trafikk. 

Stasjonssjef Bjørn Lier ved Hamar politistasjon sier til HA ved 13.30-tiden fredag at lastebilsjåføren er avhørt, men at det fortsatt gjenstår avhør av andre vitner. Lier sier politiet har måttet ha fokus på å ivareta de involverte.

- Per nå har vi ingen klar årsak til ulykken, sier Lier til HA.

- Opplysninger politiet har fått i løpet av dagen har går ut på at personbilen har kommet over i motgående kjøreretning, sier Lier til HA fredag ettermiddag.

Vi oppdaterer! 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke