6. des
TATT: 67 bilførere fikk bøter for enten å ha kjørt for fort, snakket i mobilen eller foretatt farlig forbikjøring, mens tre mistet lappen for å ha kjørt for fort i helgen.
FOTO: NTB Scanpix.
 
67 fikk bøter og tre mistet lappen 
Mange hadde det svært travelt i helgen.

Publisert: 23.jun.2017 22.09
Oppdatert: 26.jun.2017 07.23

Mange hadde det veldig travelt på fredag kveld, og nesten like mange hadde det travelt søndag kveld. Det er bare det at UP stod der og målte farten.

De jobbet godt, UP, under en kontroll på riksveg 3 ved Brynsåsen/Ådalsbruk fredag kveld.

I løpet av kontrollen ble det delt ut hele 42 forenklede forelegg i kontrollen. I tillegg var det tre som mistet lappen.

Den høyeste målte hastigheten var på 121 km/t. Samtlige forelegg var brudd på fartsgrensen.

Operasjonsleder Bård Einar Hoft i Innlandet politidistrikt, sier til HA at de er spesielt oppmerksomme på dager som sankthans og at de har brukt flere patruljebiler i kontrollen.

Mange var det også som tråkket altfor hardt på gassen hjem fra helgeturen søndag kveld. UP hadde ikke tatt fri, og ved Trønnes i Stor-Elvdal fulgte de trafikken. I ei 60-sone var det hele 23 bilførere som fikk utstedt hver sin fartsbot, en fikk bot for å ha brukt mobiltelefonen under kjøring, og en fikk bot for farlig forbikjøring.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke