buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Illustrasjonsfoto: Christian E. Bergheim
 
50.000 i bot etter fyllekjøring i sentrum
En svenske er dømt til 18 dagers betinget fengsel og en solid bot etter å ha kjørt bil med promille.

Publisert: 04.des.2018 14:41
Oppdatert: 05.des.2018 14:32

Lørdag 11. august fikk politiet tips om en mann som framsto beruset da han satte seg bak rattet i en bil på Åttemetersplanet i Hamar. Mannen kjørte fra Brygga og opp til Torggata hvor han parkerte utenfor Astoria Hotell. Her ble han møtt av politiet, som etter en rask blodprøve kunne konstatere at mannen hadde 0,94 i promille én time etter kjøringen.

Svensken i midten av 40-årene nektet for å ha kjørt bilen den aktuelle dagen, men det hjalp ikke stort ettersom et vitne både hadde observert kjøreturen og fotografert mannen da han satte seg inn i bilen.

Etter en vurdering av de samlede bevisene kom Hedmarken tingrett fram til følgende straff: 18 dagers betinget fengsel med en prøvetid på to år, 50.000 kroner i bot – og 20 måneder med fradømt rett til å kjøre motorvogn i Norge. I tillegg må svensken betale 3.000 kroner i saksomkostninger.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat