13. des
Trekant-tomta i Briskebyen
 
80 nye boliger
Vangsvegen bolig AS har planer for å bygge 80 leiligheter og forretning på Trekanttomta rett ved Briskeby stadion.

Publisert: 30.jan.2018 06.09
Oppdatert: 30.jan.2018 06.41

Det ble varslet oppstart av planarbeid 4. januar. Selskapet Vangsvegen bolig AS står bak.

Conceptor Bolig AS er involvert i utbyggingsprosjektet, som har som satsingsområde å bygge leiligheter og boliger i det indre InterCity-området.

Trekanten i Briskebyen er avgrenset av vegene Skogvegen, Brugata og Vangsvegen.

I planmaterialet som er sendt inn til Hamar kommune, går det fram at det planlegges to leilighetsbygg, ett langs Vangsvegen og det andre langs Brugata. Bebyggelsen er vist i inntil fem etasjer, og til sammen er det tegnet 82 leiligheter. I underetasjen på en av byggene, er det lagt inn en ny Rema 1000-butikk.

Saksbehandler Bård Sødal Grasbekk i Hamar kommune sier at trekanten er vist som et fortettingsområde i gjeldende kommuneplan, hvor det er lagt opp til urban bebyggelse. Vangsvegen bolig AS jobber for at planforslaget skal behandles i Hamar kommune til høsten, med vedtak våren 2019.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke