15. des
 
Aggressiv dame ble kjørt hjem
En aggressiv og beruset dame ble plukket opp av politiet i Hamar. Les hva som skjedde mens du sov.

Publisert: 12.nov.2017 08.36
Oppdatert: 12.nov.2017 08.50

Er du flink til å sikre lasten, og ikke laste for mye, når du kjører last med bilen eller på henger? En bilfører i Hunndalen i går kveld, kan ikke svare ja på det spørsmålet.

Vedkommende kjørte en liten elbil, og hadde i følge politiets logg, både for mye og for lang last på taket. Politiet oppretter sak, og både elbilen og den uforsvarlige lasten ble fjernet av en bilberger.

På Lillehammer ble en person i 18-tiden pågrepet fordi vedkommende tok en bilnøkkel fra en annen person på et utested. Det viste det seg at den pågrepne var i besittelse av flere nøkler som det var vanskelig å gjøre rede for, og vedkommende ble kjørt til arresten.

SPARKET POLITIMANN

Ved 21-tiden rykket politiet ut til et privat arrangement i Kallerudhallen på Gjøvik. En person oppførte seg utagerende, og roet seg ikke da politiet kom. Personen satte seg til motverge, og sparket en politimann i ansiktet.

Senere på kvelden ble tre menn i henholdsvis 20-årene, 30-årene og 50-årene i tur og orden bortvist fra Gjøvik sentrum grunnet ordensforstyrrelser.

Den samme skjebnen fikk en mann i 30-årene i Elverum, like etter klokken 01.00. En beruset kvinne i 20-årene i samme by, ble brakt inn til arresten grunnet ordensforstyrrelse.

SLÅTT NED I OS

Det er en stund siden den første isen la seg på bilrutene for i år, og kjører du uten å skrape ordentlig, kan det være trafikkfarlig. I går kveld ble en bil stoppet ved Stangebrua i Hamar på grunn av for mye is på frontruten. Føreren fikk et forenklet forelegg av politiet.

Senere måtte politiet håndtere en beruset og aggressiv dame i Hamar sentrum. Hun gikk midt i vegen, ble plukket opp, og kjørt hjem der hun ble ivaretatt. 

Oppe i Os i Østerdalen ble en mann slått ned utenfor en kafe. Han ble sjekket av helsepersonell, og kom fra episoden uten store skader. Forholdet vil bli anmeldt.

SLAGSMÅL i KONGSVINGER

Også i Kongsvinger gikk det hardt for seg, og politiet måtte i 02.30-tiden rykke ut til et slagsmål i sentrum. Det skal ha vært mange involverte, men tumultene hadde roet seg da politiet ankom åstedet.

Omtrent samtidig på Fagernes, måtte politiet bistå en taxisjåfør, som opplevde to kranglete passasjerer som ikke ville betale for seg.

Nærmere morgentimene besøkte politiet en fest i Brumunddal, og sa at nok var nok. Det hadde kommet klager på at festdeltakerne laget mye støy.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke