25. aug
 
Aurora til Scandic i Hamar
Den norske verdensstjernen besøker Scandic Scene i Hamar når hun legger ut på en omfattende norgesturné.

Publisert: 29.mar.2019 10:34
Oppdatert: 29.mar.2019 10:36

Dette skriver Thomas Härkonen i bookingfirmaet Venues:

 - Den eventyrlige norske popdronningen Aurora skal i 2019 turnere seg gjennom flere kriker og kroker i Norge enn noen gang tidligere. Med musikk fra albumet Infections Of A Different Kind – Step 1 samt låter fra sitt kommende album skal hun nok en gang trollbinde hjemmefansen.

 - For selv om hun fremstår som ydmykheten selv, har Aurora virkelig noe på hjertet. Hun vil dele de mange sidene av å være et menneske, gjennom tematikk som spenner fra det personlige til det politiske: fra kjærlighet og død til feminisme og miljøvern. Og når musikken starter er hun ikke blyg; hun vil skrike musikken. Danse den, og invitere publikum inn i sin verden.

Sangerinnen deltok under åpningen av det nye kulturhuset i 2014, og var tilbake på samme scene året etter.

– Hun har en stemme med et vidt register og en kraft som metter det atmosfæriske lydbildet slik få andre sangere klarer. Hun er like krystallklar i sine fraseringer som hun er eksentrisk i sine vokale valg, skriver Dagsavisen om Auroras utsolgte konserter på Sentrum Scene i slutten av mars 2019 og ga en femmer på terningen.

Dette har Aurora selv sagt i forkant av norgesturnéen:

– Jeg vet at mange der ute har en veldig sterk tilknytning til musikken min i hjertene sine. Og derfor vi jeg gi dem de øyeblikkene der de kan gråte. Men også muligheten til å få en liten pause. Bare være et annet sted for en kveld, sammen med meg og alle de andre i rommet.

Artisten kommer til Hamar 19. oktober.

Billettene slippes tirsdag 2. april klokka 09.00.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke