15. des
 
Avsluttet fest i jacuzzi
Politiet måtte avslutte en fest ved en hytte i Trysilfjellet etter melding om bråk fra en jacuzzi.

Publisert: 25.mar.2017 08.24
Oppdatert: 25.mar.2017 08.26

Jacuzzi er et boblebad.

Politiet fikk melding om festbråket ved 02-tiden, reiste til stedet og avsluttet festen.

Videre har det vært en del hendelser på politifronten i Innlandet natt til lørdag:

– På E6 ved Lillehammer klokken 01.43 ble det meldt om en bil som hadde kjørt av vegen og havnet på taket. En person ble sjekket av helsepersonell etter hendelsen. Føreren av bilen fikk sitt førerkort beslaglagt etter mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand. E6en var stengt i en periode i forbindelse med hendelsen.

– På Kongsvinger klokken 02.50 fikk politiet melding om en mann som hadde gått til angrep på en kvinne. Mannen hadde bitt kvinnen i armen. Hun ble kjørt sykehus for en sjekk, og mannen innsatt i politiets arrest.

– Ved 4-tiden melder politiet om en forkommen utenlandsk skigåer på Filefjell som hadde blitt tatt vare på av en brøytebilsjåfør. Det var snøstorm i området. Politiet ga skiløperen skyss til Fagernes for overnatting.

– Klokken 5.16 melder politiet om en knust inngangsdør til forretningen Mekonomen. Det viste seg at det hadde vært innbrudd på stedet.

– Klokken 05.40 ble en beruset mann i 40-årene innsatt i politiarresten på Gjøvik etter at han hadde knust en rute i et bolighus og gått inn. Beboeren i huset oppdaget mannen inne i sin egen stue.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke