buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
 
Baasmo får stor internasjonal rolle
Anders Baasmo Christiansen fra Hamar skal spille mot den franske superstjernen Léa Seydoux i filmen «The Story Of My Wife».

Publisert: 16.feb.2018 15:59
Oppdatert: 16.feb.2018 16:03

Det er Montages som melder dette fredag.

De har igjen hentet opplysningene fra flere internasjonale medier. Blant annet fra en artikkel i The Hollywood Reporter.

I det amerikanske filmmagasintet blir Baasmo presentert som "Kon Tiki-skuespilleren" og filmen blir karakterisert som en kjærlighetsfilm med en tvist.

Lea Seydoux, som blant annet har spilt i James Bond-film og Anders Baasmo Christiansen spiller et gift par basert på boka av sammen navn som er skrevet av ungareren  Milan Fust.

Historien er en variant av legenden om "Den flygende hollender" og er satt til rundt 1920 hvor Baasmos figur Kaptein Jacop Storr vedder på at han skal gifte seg med den første kvinnen om kommer inn på en café.

Filmen skal regisseres av Maren Ade og filminnspillingen starter neste år i byer som Paris, Hamburg og Budapest.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat