15. des
 
Blandede Frp-følelser
Stortingsrepresentant Tor André Johnsen er glad for rask nedbetaling, men rister på hodet over den ganske store prisøkningen.

Publisert: 10.jul.2017 21.25
Oppdatert: 10.jul.2017 21.25

Johnsen og Frp gikk til valg med løfter om å fjerne bompengene, men sliter hardt med å få gjennomslag så lenge resten av Stortinget er av en annen oppfatning. Johnsen må derfor bite tennene sammen og innse at man inntil videre fortsatt må betale for å kjøre på nye vegstrekninger i Norge.

– Jeg liker ikke høyere takster, men dette er forutsetninger som har ligget inne siden før vi kom i regjering. Jeg er samtidig veldig glad for at vi nå innfører 20 prosent rabatt med bombrikke. Dette er et plaster på såret for oss bilister, sier han.

Johnsen jubler også over økt biltrafikk på nye E6.

– Frp har hele tiden vært krystallklare på at ny og trygg veg med 110 km/t vil knytte regionene tettere sammen. Det er meget gledelig at bomstasjonene forsvinner før tiden; det viser at bilistene er fornøyd, og at det er riktig å satse på videre utbygging helt til Øyer.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke