23. okt
rådmann: Bjørn Gudbjørgsrud.
 
Boliger på yrkesskolen
Den gamle yrkesskoletomta kan romme 300 til 400 nye boenheter. Rådmannen vil også reservere areal til for eksempel nytt sykehjem.

Publisert: 07.apr.2017 15:38
Oppdatert: 07.apr.2017 15:38

Hamar kommune kjøpte Ankerskogen videregående skole fra Hedmark fylkeskommune høsten 2015. Nå har Studio NSW gjennomført en mulighetsstudie for den 20 mål store eiendommen. De konkluderer med at tomta er godt egnet for boligbygging i kombinasjon med tjenestebygg, som for eksempel sykehjem.

Rådmann Bjørn Gudbjørgsrud legger fram en sak for formannskapet over påske, hvor han anbefaler at det settes i gang regulering av området med høy utnyttelse som føring.

300 til 400 boenheter er nevnt, og fire mål til offentlig formål som for eksempel sykehjem. Kommunen bør selge utbyggingsområder etter konkurranse på konsept og pris, og det bør stilles krav om gode klima- og miljøløsninger, anbefaler rådmannen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke