21. aug
 
Slåssing, fyrverkeriskader og mindreårige på fylla
Fyll og spetakkel gjorde at politiet hadde nok å drive med i løpet av årets første natt.

Publisert: 01.jan.2017 08:30
Oppdatert: 01.jan.2017 08:35

Både på Ingeberg og i Veldre ble det meldt om nyttårsfester ute av kontroll. (Se egen sak til høyre)

På Brandval i Kongsvinger rykket politiet ut til en fest hvor flere mindreårige var beruset. En ung gutt ble kjørt hjem av politiet.

Senere på natten ble det meldt om slåssing i samme område. En beruset person som ikke klarte å ta vare på seg selv ble hentet av sin mor og kjørt hjem. I tillegg ble to kamphaner skilt av politiet og sendt hjem.

Like før stengetid ble en mann i Hamar nektet adgang ved et utested. Mannen var kranglete og ville ikke godta stengte dører. Politiet valgte å bortvise mannen fra sentrum for resten av natten.

I Trysil ble to jenter lettere skadd etter at et fyrverkeribatteri veltet. Jentene måtte en tur innom legevakten for å få behandling, men ifølge politiet var det bare snakk om små skader.

I Elverum melder politiet om tilløp til slåssing ved Rolfshallen. En mannlig fornærmet vil levere anmeldelse etter at han skal ha blitt slått i ansiktet.

I Trysil ble en mann tatt for bruk av narkotika. Mannen erkjente forholdet etter å ha blitt avslørt av politiets narkotikahund.

Nattens siste politimelding kommer fra Kongsvinger. Her ble en mann satt i arresten etter et tilfelle av husbråk. Politiet oppretter sak.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke