23. okt
Christer Haugsveen (nr. 2 fra høyre) ble kåret til årets stasjonsmedarbeider. FOTO: Daniel Vegel
 
Christer fra Løten ble årets medarbeider i konkurranse med 3.500
Christer Haugsveen fra Løten jobber på Shell på Espa. I helgen ble han kåret til årets stasjonsmedarbeider i Shell.

Publisert: 04.feb.2017 12:08
Oppdatert: 04.feb.2017 12:08

Prisen fikk han under Shell Awards i Budapest. 

Han var i konkurranse med 3.500 andre Shell-ansatte i hele Norge om prisen. 

- Christer er en skikkelig humørspreder som har mange gode innspill og ideer om både butikk og salg. Har er en selger med stor S, og er fokusert på målene sine og oppnåelsen av disse. Han kler alle roller i den daglige driften og gjør alt fra i plukke søppel til å betjene kunder og lage boller, fortalte juryen da prisen ble utdelt i helgen ifølge en pressemelding. 

Videre ble det sagt at Haugsveen er interessert i endringer i butikken og kommer med mange gode forslag til hva stasjonen kan ble enda bedre på. 

- Det er knapt noen bensinstasjoner i Norge kundene kjenner så godt som Bolleland på Espa. Stasjonen har lykkes med å ta en tydelig posisjon på boller, men er en viktig stasjon i nettverket vårt også av mange andre grunner. De er gode på drivstoff, kundevekst og driver stasjonen med kunden i sentrum. De er til inspirasjon i kjeden vår, og Christer fronter stasjonen på en utmerket måte i sin rolle som butikksjef, sier Anita Sørlundsengen retaildirektør i St1 som driver Shell-stasjonene i Norge.

Som vinner av Årets Stasjonsmedarbeider i Norge, blir Christer fra Espa nå sendt til den internasjonale kåringen av Shell Awards i New York, i mars, hvor han skal konkurrere om den globale prisen for årets ansatt, blant flere tusen Shell-medarbeidere fra nesten 100 land. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke