15. des
Ulykken skjedde i Romedal 16. januar. FOTO: Fredrik Olastuen
 
Dagsland forteller om ulykken i Stange
- Jeg var den som kjørte bilen, og ble sittende i 45 minutter før jeg ble skåret løs., skriver artisten Sigvart Dagsland i et innlegg om ulykken i Stange i januar.

Publisert: 15.feb.2018 13.08
Oppdatert: 15.feb.2018 13.09

Det er VG som har fått "tilgang" til innlegget som Sigvart Dagsland har skrevet.

Der beskriver Dagsland hva som skjedde da bilen han selv førte var innblandet i en ulykke i Romedal 16. januar.

Alle fikk juling så det holdt

I innlegget forteller han at bandkollegaene bandkollegene Torjus Vierli og Helge Leirvik som også var i bilen er ute av sykehus, men at de begge kommer til å være sykemeldt framover.

«Alle fikk juling så det holdt, men - vi overlevde!», skriver Dagsland.

Knuste venstre ankel

Dagsland beskriver også sine egne skader. Blant annet ble hans venstre ankel knust. Han fikk i tillegg flere andre store bruddskader.

"Nå er jeg omsider ferdig operert, og har kommet meg på rehab! Den knuste ankelen kan ikke belastes før i mai, så det blir en lang periode med rullestol og siden krykker. Deretter en periode med soignert vandring med stokk. Men det satses på å være tilbake på scenen iallefall i juni", skriver den folkekjære artisten.

Skryt av helsevesenet

Dagsland kommer også med uhemmet skryt av det norske helsevesenet. Blant annet skriver han: "Jeg er reservasjonsløst imponert over norsk helsevesen, og over all den kompentanse og vennlighet som finnes i både hvite frakker og røde kjeledresser".

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Sigvart Dagsland.
FOTO: NTB Scanpix
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke