buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
EVENTICON: Fra venstre bak: Åsmund Grini, Sigurd Einang, Jonas Amberg, Marte Emilsen Fra venstre foran: Martine Børresen, Bjørk Margrete Ellingsbø, Signe Dahl, Tina Mari Røsten
 
Denne gjengen fra Hamar skal prøve å vinne NM i UB
Ungdomsbedriften Eventicon fra Hamar katedralskole ble kåret til beste fylkesbedrift. Nå håper de på videre suksess i NM.

Publisert: 02.mai.2017 19:37
Oppdatert: 02.mai.2017 20:01

– Nå har vi endelig nådd målet om NM-deltakelse. Vi har jobbet hardt over lang tid med små og store oppdrag, som vi håper gjør oss konkurransedyktige på NM. Vi gleder oss, dette blir spennende, sier Jonas Amberg, daglig leder i Eventicon UB.

Les også: Håper å tjene 100.000 kroner

Mesterskapet arrangeres 4. og 5. mai i Lillestrøm. I tillegg til Hamar-bedriften som konkurrerer om hovedprisen, er det fire andre ungdomsbedrifter fra Hedmark som skal være med å konkurrere.

Eventicon UB ble i mars kåret til fylkets beste Ungdomsbedrift, og de er dermed den eneste bedriften fra Hedmark som deltar i konkurransen om den gjeveste prisen: Norges beste Ungdomsbedrift 2017. Vinneren representerer Norge i EM i Brussel i sommer. Eventicon UB leverer markedsføring og dokumentasjon for eventer og bedrifter gjennom film, foto, sosiale medier og grafisk design.

Ungt Entreprenørskap ble startet i 1997, og organisasjonen feirer i år 20-års jubileum. På landsbasis har nær 200 000 elever fått erfaring med ungdomsbedrift siden oppstarten.

– Aldri har Ungt Entreprenørskap vært mer relevant enn nå. Dagens unge er framtidens ledere i næringslivet, sier Tove K. Gulbrandsen, styreleder i Ungt Entreprenørskap Hedmark.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat